Informatie

Over het atelier

Tijdens openingstijden kan jij in het atelier werken aan je eigen schilderij. Jij bepaalt wanneer, hoe vaak en hoe lang je wilt komen schilderen. In het atelier mag je gebruikmaken van alle materialen, denk hierbij aan de schildersezels, kwasten, paletmessen en acryl- en of olieverf. Ook is er de mogelijkheid om één schilderij en je verfspullen op te bergen in het atelier.
Iedereen vindt iets anders leuk om te schilderen. In het atelier werkt iedereen aan een ander schilderij; de een vindt abstract leuk, de ander een portret en weer een ander een landschap. Mocht je wel willen schilderen, maar niet weten wat je leuk vindt: in het atelier zijn voldoende voorbeelden ter inspiratie. Door het werken aan een schilderij waar je plezier aan beleeft, leer je vanzelf over technische en inhoudelijke aspecten van het schilderen.

Aanmelden voor een deelname kan via:
E-mail: anne@ateliertheelicht.nl
Whatsapp/SMS: 06-42408337
Of via het contactformulier op de website.
kwasten
Anne

Even voorstellen

Anne Rözer is beeldend kunstenaar en biedt in het atelier persoonlijke begeleiding. Vanaf kinds af aan had ze de handen al onder de verf en lijm, al knutselend is ze opgegroeid. Vanaf haar 18e kwam daar de liefde voor beeldende kunst erbij. Het liefst kijkt ze naar werken van grote meesters in musea.

Vijf jaar geleden is ze begonnen met schilderen bij Wim van Atelier Tlichteraan. De visie van Wim is: al doende leert men. In december 2022 wist Wim haar te verrassen door te vragen of zij het atelier wilde overnemen en zo is Atelier Theelicht ontstaan. Gevestigd op de visie van Atelier Tlichteraan, met een blik naar de toekomst. Kom je ook schilderen bij haar?

Kosten

Een eerste proefles is gratis, kom het dus eens uitproberen!

In het Atelier maken we gebruik van een strippenkaart. Dit geeft jou de mogelijkheid om te komen wanneer je maar wilt! (Mits er plek is, zie agenda op de website voor beschikbaarheid).

Een strippenkaart van 10 x deelname is 150 euro (15 euro per dag)
Een strippenkaart van 5 x deelname is 80 euro (16 euro per dag)
Eenmalige les kost 17 euro per dag.

Studentenkorting: bij vertoon van geldige studentenpas van ROC, HAN of Radboud Universiteit kan een student een strippenkaart met korting kopen.
Een strippenkaart van 10x deelname is 120 euro
Een strippenkaart van 5x deelname is 65 euro
Eenmalige les is 12,50 per dag
Een studentenstartpakket (voor als je nog niet in het atelier hebt geschilderd): 3x schilderen voor 25 euro.

Het gebruik maken van acryl en/of olieverf van het atelier kost 5 euro per dag.
Het laten inlijsten van je schilderij kost 5 euro per schilderij.
Een ophangkoord bevestigen kost 2,50 per schilderij.
Het printen van een voorbeeldafbeelding kost €0.50 cent per pagina.
In het atelier is de mogelijkheid om kwalitatieve schildersdoeken te kopen. Een goedkopere mogelijkheid is om zelf een schildersdoek mee te nemen.

Het bedrag mag met beschrijving van aankoop overgemaakt worden op het volgende bankrekeningnummer:NL42 RABO 0373639031 t.n.v. A. Rozer
Verfberg

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Atelier Theelicht kun je met de knop hieronder downloaden.

Download